Important: Please read the Qt Code of Conduct - https://forum.qt.io/topic/113070/qt-code-of-conduct

Problem building/deplying on Maemo Extras



  • Hi All,

    I have 2 issues.

    1. I uploaded my app ("act2011":http://maemo.org/packages/view/act2011/) via the extras assistant yesterday, but the build failed. How can I see the build failure reason? Why would something build and deploy locally to my N900, but fail to build on the build server?

    2. There seems to be a problem with the build queue for fremantle. The uploader only worked intermittently yesterday and since about 6pm (BST) yesterday it just says "File upload error." when I try and upload a .changes file. I have even created a dummy app from scratch to make sure it's not just my app, but that fails too.

    Thanks in advance,

    Stephen



  • Hi Stephen,

    [quote author="stephen.lacey" date="1306914716"]Hi All,

    1. I uploaded my app ("act2011":http://maemo.org/packages/view/act2011/) via the extras assistant yesterday, but the build failed. How can I see the build failure reason? Why would something build and deploy locally to my N900, but fail to build on the build server?
      [/quote]

    The builbot saves a log of the last build, in your case, it is "here":https://garage.maemo.org/builder/fremantle/act_5.0.0/ . But it seems you already fixed it, right? :-)



  • Thanks anselmolsm,

    I think the buildbot was acting up yesterday, but it seems to be behaving better today.

    And yes - I got my app built this morning, but I had to override the QT provided "rules" file with one I found "here":http://talk.maemo.org/showthread.php?t=39962. Not sure if that's the right approach....but it worked for me :)


Log in to reply