چت
-
wrote on 24 May 2012, 11:09 last edited by
p{direction:rtl; text-align:right;}. سلام دوستان ببخشید که اینقدر سوال میپرسم! من دارم یه برنامه چت مینویسم که به صورت کلاینت سروری
می خواستم یکم برام توضیح بدین که چطور بین اپلیکیشن کلاینت و سرور ارتباط برقرار کنم، یعنی کلاینت باید چی بفرسته و سرور چطور به اون گوش بده؟
یا از کدوم پروتکل استفاده کنم بهتره؟
یا لینک بهم معرفی کنید.
اپلیکیشن کلاینت به چه ماژول هایی نیاز داره؟ اگه یه نمونه کوچیک بهم معرفی کنید تا ببینم چی کردع ممنون میشم البته اون مثال کیوت بدردم نخورد چون سرور و کلاینت با همه. -
wrote on 24 May 2012, 13:52 last edited by
p{direction:rtl;text-align:right}. هم با TCP/IP میتونی بنویسی هم با UDP. اما اولی خیلی بهتره. مستندات رو بخون. از کلاسهای QTcpSocket و QTcpServer باید استفاده کنی.
-
wrote on 26 May 2012, 05:24 last edited by
p{direction:rtl; text-align:right;}. کسی می تونه کمک بیشتری بهم بکنه؟
-
wrote on 27 May 2012, 09:14 last edited by
p{direction:rtl;text-align:right}. سلام
خب اینجا واسه همین ایجاد شده دوست عزیز
این برنامه خیلی بهت کمک میکنه
"simple chat":http://qt-apps.org/content/show.php/IMPOMEZIA+Simple+Chat?content=138608 -
wrote on 28 May 2012, 19:41 last edited by
p{direction: rtl; text-align:right}. شما می تونین یه برنامه چت درست کنین که فقط 2 کامپیوتر باهم در ارتباط باشن. ولی اگر می خاین یه برنامه حرفه ای بسازین باید اولا سورس سرور شما بصورت ترد عمل کنه و چندین کانکشن رو بتونه بپذیره و پاسخ بده. و برای اینکه همه کلاینتا بش دسترسی داشته باشن باید سورسه سرور روی سرور توی نت آپلود شه. البته گمون کنم که اینجوری باید باشه. پس شما نیاز به دیتا بیس سمت سرور و سورس سمت سرور و کلاینت دارین . برای همه ایناهم می تونین از ماژولهای QtSql QtNetwork QThread استفاده کنی
1/5