QtWebEngine not working properly



  • Hello,

    I am not a developer and i don't know if i am at the right place. The QtWebEngine not working properly on my computer. I have three applications, which are using QtWebEngine to display the user interface, loaded from website or html file. But in my case, the interface does not load and i can't use those programs. I have tried QT_OPENGL system variable with software/angle/desktop parameter, but nothing changed. Three applications i have tested:
    -EVE Online launcher
    -Ylands launcher
    -Simulationcraft

    All have the same problem and the two launchers generating the same debug file:
    [0309/123146:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load D:\Games\eve\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
    Some features may not be available.
    [0309/123409:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load D:\Games\eve\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
    Some features may not be available.
    [0309/125810:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load D:\Games\eve\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
    Some features may not be available.
    [0309/143223:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load D:\Games\eve\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
    Some features may not be available.

    [0309/115051:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load D:\Games\Ylands\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
    Some features may not be available.
    [0309/120207:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load D:\Games\Ylands\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
    Some features may not be available.
    [0309/122759:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load D:\Games\Ylands\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
    Some features may not be available.
    [0309/132249:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load D:\Games\Ylands\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
    Some features may not be available.
    [0309/143250:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load D:\Games\Ylands\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
    Some features may not be available.

    I hope someone can help me with this.

    Pictures:alt text
    alt text
    alt text



  • Hi! Sorry, but this is not the right place to report the problems. Please go to:

    Good luck!



  • I have a few suggestions for you:

    1. First try a standard demobrowser example - .../Qt/Qt580/Examples/Qt-5.8/webenginewidgets/demobrowser/
    2. Change User-Agent: remove ' QtWebEngine/5.8.0 ' from it - sometimes helps
      in demobrowser user-agent is under - Settings.Advanced
    3. Use Wireshark or WebInspector to inspect HTTP headers for extra information being sent like - cookies, headers etc.
    4. --disable-web-security - if they use IFRAMEs
      HTH

Log in to reply
 

Looks like your connection to Qt Forum was lost, please wait while we try to reconnect.