Important: Please read the Qt Code of Conduct - https://forum.qt.io/topic/113070/qt-code-of-conduct

C++: hapja e fotografive, ndryshimi i ngjyres ne bardhe e zi, si dhe ti bejme flip!  • Pershendetje desha te ju pyes se a mundet dikush te me ndihmoje se si te krijohet nje program ne c++ dhe ben hapjen e fotos, dhe ben ndryshimin e ngjyres ne gray (bardh dhe zi), dhe gjithashtu edhe ti bejme flip


Log in to reply