Creator 3.5 launches with a cryptic "The system cannot find the path specified" message



  • Creator launches with a cryptic "The system cannot find the path specified" message. It doesn't say anything else, there is no info what exactly was missing.

    Is there any way to find that out? Currently, with Creator 3.5 I am not able to build Android projects, even though everything is set up properly, and the previous version of Creator managed to build them, and did not have that message. So I suspect the issues might be related.

    I also keep getting warnings from this version of Creator:

    Warnings while parsing QML type information of C:/Qt/Qt550/5.5/mingw492_32/qml/QtWebSockets:
    C:\Qt\Qt550\5.5\mingw492_32\qml\QtWebSockets\plugins.qmltypes:1:24: Reading only version 1.1 parts.
    C:\Qt\Qt550\5.5\mingw492_32\qml\QtWebSockets\plugins.qmltypes:10:5: Expected only Component and ModuleApi object definitions.
    
    Warnings while parsing QML type information of C:/Qt/Qt550/5.5/mingw492_32/qml/QtCanvas3D:
    C:\Qt\Qt550\5.5\mingw492_32\qml\QtCanvas3D\plugins.qmltypes:1:24: Reading only version 1.1 parts.
    C:\Qt\Qt550\5.5\mingw492_32\qml\QtCanvas3D\plugins.qmltypes:10:5: Expected only Component and ModuleApi object definitions.
    
    Warnings while parsing QML type information of C:/Qt/Qt550/5.5/mingw492_32/qml:
    <dump of C:\Qt\Qt550\5.5\mingw492_32\qml>:1:24: Reading only version 1.1 parts.
    <dump of C:\Qt\Qt550\5.5\mingw492_32\qml>:10:5: Expected only Component and ModuleApi object definitions.

Log in to reply
 

Looks like your connection to Qt Forum was lost, please wait while we try to reconnect.