Shfaqja e ui ne telefonat android  • Pershendetje
    Doja tju pyesja si mundem qe ui e krijuar ne Qt C++ sipas permasave qe eshte windowsform te shfaqet edhe ne ekranin e smartphonit pa ndryshuar.
    Momentalishte kur i jap run ne telefon me shfaqet vetem 1/3 e ui qe kam krujuar. Prandaj doja tju pyesja si mund ta bej qe kur i jap deploy ne cdo lloj telefoni me madhsi ekrani te ndryshme te mos ketzhvendosje te ekranit edhe wigetsave?  • Duhet ti përdorësh ndonjë Layout, p.sh. Vertical Layout, etj. pastaj Qt automatikisht e rregullon madhësinë dhe pozitën e Widgetave.
    Mos përcakto madhësi me numër pikselash.


Log in to reply