Qt Deployment problems



  • I am new to QT deployment processes.I am working in UI development. I created a deployment package which contains .exe and all dll's. then I test to run the package in the same system where i created the package after removing the QT setup.It is running perfectly. By seeing the task manager i noticed that, it taking 80,000 kb of ram to execute the application

    If i copied the same to some other system without QT setup and try to run that means, the .exe is launching the UI is not coming. here it is taking only 10,000kb. but its not giving any error

    anyone Answer, What is the problem with is? is it is the problem of dependency of any dlls. if that is the case means please suggest me a solution for this....??????????

                                                                                                           -----shibu


  • What system are you running at ?

    Can you start your app via console and post the output here ?



  • I am using windows 7 64 bit and using QT 5.3.2 for application development.
    I have added the following dll's in my project....

    myexe.exe
    imageformats
    platforms
    QtGraphicalEffects
    QtQml
    QtQuick
    QtQuick.2
    icudt52.dll
    icuin52.dll
    icuuc52.dll
    libEGL.dll
    libgcc_s_dw2-1.dll
    libstdc++-6.dll
    libwinpthread-1.dll
    Qt5Core.dll
    Qt5Gui.dll
    Qt5Network.dll
    Qt5Qml.dll
    Qt5Quick.dll
    Qt5Svg.dll
    Qt5Widgets.dll



  • In console i am not getting any error.I am getting the same response,.the application is running...


  • Moderators

    Hi,

    You are missing the QML plugins. See http://qt-project.org/wiki/Deploy_an_Application_on_Windows



  • no i included everything ...it is working perfectly in a system which don't have Qt and with visual studio...is there any dependencies b/w visual studio and Qt applications


Log in to reply
 

Looks like your connection to Qt Forum was lost, please wait while we try to reconnect.