Important: Please read the Qt Code of Conduct - https://forum.qt.io/topic/113070/qt-code-of-conduct

Ideja per zhvillim te ndonje softueri  • Tung,

    Cdo ide qe e keni per ndonje aplikacion (kryesisht per telefona mobil) qe jane per tu shpernda me komunitetin, le te shperndahen ne kete pjese. Une kam disa ide po se pari po e pres kreativitetin e juaj dhe me pas ti shpalos te miat.

    Nese jane ideja te mira, mundemi me dhon si ide ne Innovations Lab ne Kosove i cili eshte i perkrahun nga nderkombetaret dhe ne fund te kemi rezultat.

    Per kete mund te na ndihmojne edhe te rinjet nga FLOSSK.


Log in to reply