About LibqGLviewr example
-
p{direction: rtl; text-align: right}. حرف d در آخر اسم لایبرری نشانگر این هست که این لایبرری برای حالت debug هست. آنهایی که d ندارند برای حالت release کامپایل شدن. شما احتمالا اگر نوع کامپایل پروژه رو در حالت debug قرار بدین برنامه میتونه اجرا بشه.
اگر تمایل به استفاده از Qt3D هم دارید این لینک توضیح داده.
http://doc-snapshot.qt-project.org/qt3d-1.0/qt3d-building.htmlp{direction: rtl; text-align: right}. در نهایت میتونم بپرسم که چه برنامه ای میخواهید با کیوت تولید بکنید؟ و اینکه قبلا با OpenGL کار کردین؟
p{direction: rtl; text-align: right}. یک خواهش هم دارم. با اینکه من و دوستان چندین بار در مورد right to left نوشتن در این فروم توضیح دادیم ولی بازهم شما دچار مشکل هستید و من تمام پست های شما رو edit میکنم. یکبار دیگه به دقت توجه کنید.
قبل از متن ترکیبی فارسی و انگلیسی در ابتدای هر پاراگراف بنویسید
@p{direction:rtl; text-align:right}.@p{direction: rtl; text-align: right}. بعد یک فاصله بدین. حالا در ادامه متن رو بنویسید.
منظور از پاراگراف یعنی نوشته یا اولین خط باشد یا اینکه با خط های قبلی 2 تا enter فاصله داشته باشد.
@
p{direction:rtl; text-align:right}. Paragraph 1p{direction:rtl; text-align:right}. Paragraph 2
@p{direction: rtl; text-align: right}. اگر فاصله بین خطوط فقط 1 enter باشد نیازی به دوباره نویسی سینتکس در ابتدای خط نیست
@
p{direction:rtl; text-align:right}. خط 1
خط 2
@p{direction: rtl; text-align: right}. لطفا قبل از ارسال پست، روی Preview کلیک کنید تا از زیبا بودن نوشته مطمئن شوید.
ممنونم -
p{direction:rtl; text-align:right}. من به دنبال بازسازی سه بعدی حرکات انسان هستم و قبلا با opengl کار نکردم برای کار من محیط Matlab خیلی امکانات خاصی پیش بینی نشده است من پروژه های قبلی را با Matlab انجام می دادم ولی الان از اینکه قابلیت های ویژوال و سه بعدی CGAL رو می بینم بیشتر در یادگیری اون مصر هستم و برای راه اندازی CGAL هم به همه این کتابخونه ها لازم داشتم البته الان CGAL رو هم کامل نصب کردم فقط نمی تونم استفاده کنم.
ممنون
اشتباه من در تایپ کردن برطرف خواهد شد
ممنون -
p{direction: rtl; text-align: right}. حالا پروژه رو در حالت دیباگ اجرا کردین؟ درست شد؟
p{direction: rtl; text-align: right}. با این توضیحاتی که شما دادین به نظرم شما اول باید OpenGL رو یاد بگیرید. البته Qt امکاناتی برای استفاده راحت تر از OpenGL میده. Qt3D حتی به این قضیه بیشتر کمک میکنه مثل import کردن object ها و در اختیار قرار دادن camera و از این قبیل امکانات. ولی باید برای هر کدام از اینها document های مربوط بهشون رو کامل مطالعه کنید. باز هم تاکید میکنم که قبل از اینها OpenGL رو یاد بگیرید.
-
p{direction:rtl; text-align:right}. من فقط یک سوالی واسم پیش اومده. مگه شما از کامپایلر vc استفاده نمیکنید؟ چرا دنبال فایل .a میگرده؟ فایل .a برای mingw هست!
در هر حال این پیغام بخاطر اینه که libQGLViewer2.a در environment variable پیدا نمیشه. به نظرم اگر مسیر اون رو در LIB_DIR در environment variable اضافه کنید بتونه پیداش کنه. -
p{direction:rtl; text-align:right}. ویژوال استادیو در فولدر program86 نصب شده و ویندوزم 64 بیتی است وقتی که گزینه را روی microsoft visual studio 10 c++ 86 می گذارم خطای زیر را مشاهده می نمایم.
QtGuid4.lib(QtGuid4.dll):-1: error: LNK1112: module machine type 'x64' conflicts with target machine type 'X86'
.و من گزینه ای برای حالت 64 بیتی ویژوال استادیو ندارم