کامپایل Qt
-
p{direction:rtl; text-align: right}. سلام من می خوام qt 4.8.3 رو برا ming 4.7 کامپایل کنم.
مراحل به ترتیب :
1 . set PATH=C:\mingw\bin;%PATH%
2. C:\Qt\qt-everywhere-opensource-src-4.8.3>configure -static -debug-and-release -d
eveloper-build -no-exceptions -opensource -platform win32-g++-4.6
اما تو این مرحله این پیغام رو میده:
Using internal configuration.
Running syncqt...
Creating qmake...
execute: File or path is not found (mingw32-make)
execute: File or path is not found (mingw32-make)
Cleaning qmake failed, return code -1
هم perl هم ming نصبند و هر دو هم توی path هستند.
لطفا راهنمایی کنید. -
p{direction:rtl; text-align:right}. سلام مراحل زیر رو بترتیب انجام بدید فقط در مورد اول دقت کنید که فایل qmake.conf رو پیدا کنید و داخل اون عبارت QMAKE_LFLAGS رو جستجو کنید و بعد فقط عبارت static- رو اولش اضافه کنید . موفق باشید
1- in <qt path>\mkspecs\win32-g++\qmake.conf : QMAKE_LFLAGS = -static ...
2- in qt cmd : configure -platform win32-g++ -static -debug-and-release -no-exceptions
3- and : mingw32-make sub-src -
p{direction:rtl; text-align:right}. از مشکلی که بالا نوشتید فقط میشه این نتیجه رو گرفت که minw32-make تو مسیر نیست اگر از خط فرمان خود کیوت استفاده بکنید بنظرم نباید مشکلی باشه . البته یادتون نره که یک mingw32-make confclean رو اول اجرا کنید و اگر بدون خطا بود مسیرمراحل رو تکرار کنید . اگر باز با مشکل برخورد کردید بهتره از اول که کتابخانه رو extract کردید دوباره تکرار کنید تا مراحل قبلی باعث خرابی makefile ها نشده باشه.
-
p{direction:rtl; text-align:right}. اگر از اون استفاده نمیکنید یا از طریق کنترل پنل ویندوز برید و تو Evnironment Variables مسیر ها رو دوباره وارد کنید . قالبا شاخه های bin توی کتابخونه ها دارای مسیر فایلهای اجرایی هستند . برای اطمینان کافیه برید و داخل مسیری که می خواهید توی path قرار بیدی نگاه کنید که آیا mingw32-make.exe و qmake.exe هست یا نه . و یا یک cmd یا همون خط فرمان ویندوز رو از استاردت باز کنید و مسیر ها رو بشکل زیر ست کنید . موفق باشید
set path=%path%;<qt path in your sys>\bin;<ming path in your sys>\bin;
-
واسه اونایی میگم که احتمال داره به مشکل من بر بخورند.
توی کامند
configure -platform win32-g++ -developer-build -opensource -debug-and-release -no-exceptions -make make
باید بزنید که یه سوییچ اضافه شده و اونم اسم فایل میک رو مشخص میکنه فق من نمی دونم چرا این توی هلپ کانفیگور نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟