Visual Studio 2010 for Qt, I get an error when compiling, Can you help me!



  • c:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\INCLUDE\yvals.h(21) : warning C4005: '_HAS_TR1' : macro redefinition
    command-line arguments : see previous definition of '_HAS_TR1'

    !http://b1211.hizliresim.com/13/d/fvr4t.png(yvals.h - error)!


  • Moderators

    First of all this is a warning, not an error.
    Second - are you compiling a program with Qt or Qt itself?
    If it's your code than you can try to just #undef _HAS_TR1 however hacky it may be...



  • Thanks.
    Only, I want to use with Visual Studio 2010.
    But, seem to have some problems.

    operating system : Windows 7 Ultimate

    Compiler : MSVC2010 (Visual Studio 2010)

    Qt Version : Qt libraries 4.8.3 for Windows (VS 2010, 235 MB) Link = http://releases.qt-project.org/qt4/source/qt-win-opensource-4.8.3-vs2010.exe

    VS-Addin : 1.1.11-opensource

    Qt Directory : C:\Qt\4.8.3

    Qt Bin: C:\Qt\4.8.3\bin

    environment variables :

    Veriable name : QTDIR - Value : C:\Qt\4.8.3
    Veriable name : QMAKESPEC - Value : win32-msvc2010
    Veriable name : QMAKESPEC - Value : win32-msvc2010
    Veriable name : LIB - Value : C:\Qt\4.8.3\lib

    Path: %QTDIR%\bin;C:\Qt\4.8.3\lib;C:\Qt\4.8.3\include

    Visual Studio Command Promt Run as Administrator,
    after,
    @cd C:\Qt\4.8.3@ ,
    after,
    @configure -debug-and-release -opensource -platform win32-msvc2010@ ,
    after ,
    @nmake@ nmakenow continues to... (sometimes it seems to error messages).
    but, it still continues to.

    Was 6 hours.

    My Computer features:
    intel i7 ,
    8 GB Ram ,...

    Thanks for the info

    the current image =>

    !http://f1211.hizliresim.com/13/f/fw27y.png(Coninue-compile...)!


  • Moderators

    Aww.. the link you gave for Qt is the binary package that is already compiled! don't configure and compile it again. It's already done. Take a look into the bin directory - everything is already there! Just include in your project and use...



  • I'm trying to try again, thanks.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Qt Forum was lost, please wait while we try to reconnect.