[Bug] Delete update post, don't clear the history activity



  • I've delete a post in a group update, but i can see the delete post in the history activity.
    Is normal?



  • I think that it's normal that you see actions. Maybe there also should be added that you've deleted post.



  • For me its not normal. Maybe an example where a user spam on my group, the spam is show in history, forever.

    [quote author="maciek" date="1292871098"]I think that it's normal that you see actions. Maybe there also should be added that you've deleted post.[/quote]



  • That feels like a bug or at least something that needs some improvement.



  • I have created issue for this for more discussion.

    I guess deleted update should be in activity list in addition it also needs entry in activity list for update deleted.



  • [quote author="Gurudutt" date="1292952198"]I have created issue for this for more discussion.

    I guess deleted update should be in activity list in addition it also needs entry in activity list for update deleted.[/quote]

    That doesn't make any sense to me. :D I delete an update and then the update is gone but the entry that the update was there still stays and in addition to it you add another entry that I deleted the update? Uhm....



  • But thanks for creating the issue. :)



  • Yes, that's what i thought.

    userA says: hi! look my site www. .com
    stuk delete userA hi! look my site www. .com
    :)

    [quote author="Alexandra Leisse" date="1292952795"][quote author="Gurudutt" date="1292952198"]I have created issue for this for more discussion.

    I guess deleted update should be in activity list in addition it also needs entry in activity list for update deleted.[/quote]

    That doesn't make any sense to me. :D I delete an update and then the update is gone but the entry that the update was there still stays and in addition to it you add another entry that I deleted the update? Uhm....[/quote]



  • This is fixed now :)



  • Yes, thanks Gurudutt.

    [quote author="Gurudutt" date="1293107725"]This is fixed now :)[/quote]



  • Great news! Very quick work.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Qt Forum was lost, please wait while we try to reconnect.