(نحوه اضافه کردن کتابخانه ها و فایل های هدر به کیوت (لینوکس
-
به نام خدا
سلام دوستانمن قصد دارم از کتابخانه
opencv
در کیوت استفاده کنم.به آموزش نحوه اضافه کردن کتابخونه و هدر ها برخوردم اما فکر میکنم برای ویندوز باشه و من دنبال روش لینوکسی آن میگردمآموزش اینه :
@ Start a new C++/Qt project.
Copy the include folders from C:/OpenCV2.2MinGW/include to the project folder.
Add LIBS += -LC:\OpenCV2.2MinGW\lib to the Qt PRO file.
Add LIBS += -llibopencv_calib3d229 -llibopencv_contrib229 -llibopencv_core229 -llibopencv_features2d229 -llibopencv_ffmpeg229 -llibopencv_flann229 -llibopencv_gpu229 -llibopencv_highgui229 -llibopencv_imgproc229 -llibopencv_legacy229 -llibopencv_ml229 -llibopencv_objdetect229 -llibopencv_video229 (or a selection of these) to the Qt PRO file.
Include the OpenCV header files to your code wherever you need them. i.e., #include <opencv/cv.h> and #include<opencv/highgui.h>@دوستان میشه راهنمایی کنند که چکار باید بکنم؟
همچنین نمیدونم برای کار کردن با اپن-سی وی در کیوت چه نوع پروژه ای باید ایجاد کنم؟ من معمولا نیاز به یک ویندوز اپلیکیشن دارم که یک کادر برای نمایش تصویر شبیه پیکچرباکس در سی شارپ و تعدادی دکمه و ... برای کنترلش بتونم بسازم . فکر کنم
GUI application باید بسازم ...درسته ؟همچنین قسمت
ADD LIB
های توضیح بالارو اصلا متوجه نمیشم . تا حالا همچین چیزی ندیده بودم اگر میشه یک توضیح کاملی در مورد این قسمت بدید خیلی ممنون میشمپیشاپیش از راهنمایی های دوستان کمال تشکر رو دارم
-