کیوت برای ویندوز 8
-
p{direction:rtl; text-align:right}. سلام بچه ها ...
بعد از ارائه ویندوز 8 توسط مایکروسافت و راه اندازی فروشگاه ویندوز 8 جدید شدن مدل برنامه های این سیستم عامل اثبات شد
در ارائه ی ویندوز 8 هدف مایکروسافت از این تغییر (یعنی نیمی از ویندوز بر پایه ی برنامه های Desktop و نیمی برنامه های مخصوص خود ویندوز 8) این هست که برنامه های Desktop رو از رده خارج کنه و با یک ایده ی جدید محیط تازه ای برای ویندوز به وجود بیاره (حتی .net Framework 4 به پایین رو حذف کرده)
حالا پیش بینی شده که در نسخه ی 9 این سیستم عامل که قراره در سال آینده وارد بازار بشه فقط نیمی از برنامه های Desktop قابل اجرا باشن و در نسخه ی 10 که در سال 2015 منتشر میشه کلا برنامه های Desktop محو بشن ...
مایکروسافت حتی به تکنولوژی های خودش هم رحم نکرده و خیلی از تکنولوژی های C# و VB , ... (حتی C++ MFC و C++Win32) قراره منسوخ بشن و جایگزین این ها فقط برنامه نویسی برای Windows 8 App ( با زبان های HTML و XAML و C# و WINC++ و VB و Css و TypeScript و JavaScript و ... که همه ی این ها رو یا تغییر داده یا مال خودش هست جایگزین بشه
حالا این ها رو گفتم که چی ...
کی قراره Qt هم مثل C# و C++ قابلیت ساخت نرم افزار برای ویندوز 8 و بالا تر از اون رو داشته باشه ... ؟
بدون شک با تغییر سبک ویندوز qt ناچاره یا از پلتفرم ویندوز کنار بره یا سازگار بشه ...
کی سازگار میشه ... ؟
من که مشتاقانه منتظر هستم ... این درست نیست که C# و C++ یکه تاز باشن ... ! -
p{direction:rtl;text-align:right;font-family:tahoma}. سلام
چرا اینقدر موضوع رو داغ کردی؟
مایکروسافت هر کاری میخواد بکنه
وقتی کیوت cross-platform هست ، دیگه هیچ مشکلی نیست
مایکروسافت هم به نظرم داره بیشتر کاربراشو از دست میده با این کارش
و مورد بعدی اینکه ، کیوت دقیقا همون C++ هست!برای همه سیستم عامل ها میتونه برنامه تولید کنه
موفق باشید -
p{direction:rtl;text-align:right;}. یکی از علت هایی که توی کیوت 5 تمرکز رو بردن سمت QML، پیش بینی نسل جدید نرم افزار ها بود. مایکروسافت همیشه نقش مهمی توی ایده های اینترفیس داره و مطمئنا راه جدیدی که باز کرده ادامه پیدا میکنه و مواردی که عنوان کردی همشون منطقیه.
p{direction:rtl;text-align:right;}. اینکه میگن اگر 1 ساعت برق توی ژاپن بره تکنولوژی چین به ژاپن میرسه اینجا مفهومش مشخص میشه. مایکروسافت که الان break کرده توی ابزارهای برنامه نویسی، پیشرفت کیوت رو تسریع میکنه.
"QtExperts":http://www.qte.ir/?ref=cf1e1b1ec45ec2ae630986b690a9c82f