DBus on Windows?
-
p{direction:rtl;text-align:right}. شما از DBus روی ویندوز استفاده میکنید؟ خیلی بهتر از مکانیزمهای داخلی ویندوز پیادهسازی شده! هم از لحاظ امنیت و هم از لحاظ کارایی بهتر از سیستمهای دیگهست.
p{direction:rtl;text-align:right}. یک سرویس ویندوز نوشتم که DBus Daemon رو بهشکل یک Native Windows Service به سیستم معرفی میکنه و میشه ازش استفاده کرد. بهنظر شما توی اینستالر بذارمش؟
-
[quote author="Mohsen" date="1357055154"]p{direction:rtl;text-align:right}. به نظرت استفاده از DBus بهتره یا ترکیب sharedmemory و semaphore?[/quote]
p{direction:rtl;text-align:right}. بستگی به کاربرد داره! من اگه بخوام یه برنامه برای یه روبات بنویسم که خیلی سریع باشه و یا روی ویندوز یه چیز ساده بنویسم که چند تا پروسس رو به هم مربوط کنه از ابزارهای پایه ای مثل sharedmem و یا raw socket استفاده میکنم. اما اگه قرار باشه کل کارتابل یه سازمان رو مثلا روی شبکه بنویسم قطعا از DBus استفاده میکنم. کارها رو خیلی خیلی ساده میکنه و از سیستم های امنیتی مثل SSL پشتیبانی میکنه.
-
p{direction:rtl;text-align:right}. منم یه لایبرری IPC با ترکیب QSystemSemaphore و QSharedMemory نوشتم. یه محلی باید ایجاد بشه که اینارو share کنیم. این سایت qte چند تا کار کوچیک داره که شاید کار 1 روز باشه کلا. هفته آینده 100% آپلودش میکنم تا بعد از فروم بهش از اینجور قسمت ها اضافه کنیم.
-
[quote author="Mohsen" date="1357057688"]p{direction:rtl;text-align:right}. منم یه لایبرری IPC با ترکیب QSystemSemaphore و QSharedMemory نوشتم. یه محلی باید ایجاد بشه که اینارو share کنیم. این سایت qte چند تا کار کوچیک داره که شاید کار 1 روز باشه کلا. هفته آینده 100% آپلودش میکنم تا بعد از فروم بهش از اینجور قسمت ها اضافه کنیم.[/quote]
p{direction:rtl;text-align:right}. بذارش تو github خوب.
-
[quote author="Mohsen" date="1357103311"]p{direction:rtl;text-align:right}. اون که آره ولی برای معرفی به جامعه ایرانی.[/quote]
p{direction:rtl;text-align:right}. www.ohloh.net