کامپایل کیوت مطابق با مینگ دبلیو 4.7.1 برای استفاده از سی پلاس پلاس 11 و boost
-
سلام دوستا ن
من تو کیوت تازه کارم...من میخواستم از سی پلاس پلاس 11 و بوست لایبرری در کیوت به همراه کتابخانه های مفید کیوت در کیوت کرییتور استفاده کنم ...تا جایی که تو این فورم از دیگران سوال کردم
گفتن که باس کیوت لایبرری مینگ دبلیو رو نصب کنی..که من نصب کردمش اما موقع نصب گفت باس مینگ دبلیو 4.4 رو داشته باشی(که این سی پلاس 11 رو کامل ساپورت نمیکنه)...
به هر حال من اونو نصبش کردم ..بعدش هم کیوت کرییتور رو نصب کردم ....اما این دستای خارجکی گفتتن که باید خودت کیوت کرییتور رو کامپایل کنی مطابق با همین مینگ دبلیو 4.7.1..که بنده اینو بلد نیستم ....
ممنون میشم اگه کمک و راهنمایی کنید من رو....
(بخاطره این میخوام از سی پلاس 11 و بوست استفاده کنم چون به نرم بعضی چیزاش خیلی راحتتر و باحالترن مثل تردش و ...) -
p{direction:rtl; text-align:right}. MinGW معمولاً نصبش خیلی مشکل داره. خوشبختانه یک نفر هست که آخرین نسخهها رو به شکل Installer درست میکنه و میذاره توی اینترنت.
p{direction:rtl; text-align:right}. این آقا زحمت کشیده خود Boost و تعداد خیلی زیادی از کتابخونههای بهدردبخور دیگه رو هم بههمراه کامپایلر گذاشته کنار Installer.
p{direction:rtl; text-align:right}. خود QtCreator رو برای چی میخوای کامپایل کنی؟ نیازی نیست دوباره کامپایل بشه.
-
آهاه مرسی ..درسته من اشتباه گرفته بودم ..باس همون کیوت لایبرری رو کامپایلش کنم...
مرسی از لطفتون ..من اگه تونستم اینارو کامل انجام بدم یعنی خودم کامپالش کنم حتما یه ویدو فارسی از سیر تا پیازش به همراه تمام توضیحاتش میدم تا دیگه کسی اینطوری مثل خودم گیج وا گیج نشه.... -
p{direction:rtl; text-align:right}. سلام من قبلا بوست رو بیلد کردم و مشکلی نداشتم راهش هم خیلی سادست اول booststrop.bat رو اجرا کیند و بعدش تو شاخه ای که این این بتچ فایل رو اجرا کردید یک فیل اجرایی با نام b2.exe ساخته میشه بعدش هم خط زیر رو تو cmd اجرا کیند البته قبلش cd کنید به همون مسیر :
@b2 install --toolset=gcc –prefix=<آدرس محلی دلخواه برای خروجی> @
p{direction:rtl; text-align:right}. موفق باشید