Qt interface
-
Γεια σας,
Είμαι πολύ αρχάριος χρήστης Qt και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να φτιάξω ένα πρόγραμμα που να έχει είσοδο ένα αριθμό ο οποίος οταν πατώ ένα κουμπί να εισάγεται σε ένα αρχείο .sp σε συγκεκριμένη θέση, αλλά το αρχείο είναι κώδικας ενός simulation ηλεκτρονικού κυκλώματος που το τρέχω με το πρόγραμμα HSpice. Επίσης θέλω μετά ένα κομβίο το οποίο πατώντας το να τρέχει το αρχείο .sp μέσω του HSpice.
Ευχαριστώ πάρα πολύ
-
Δεν γνωρίζω τι είναι το πρόγραμμα και το αρχείο που αναφέρεις, αλλά θα σου πω ότι γενικότερα (πατώντας πάνω στο αρχικό σου ερώτημα): μπορείς να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που να έχει είσοδο (πχ: σε ένα πλαίσιο εισαγωγής κειμένου) έναν αριθμό ο οποίος όταν πατάς ένα κουμπί (πχ: ένα push button) να εισάγεται (ο αριθμός) σε ένα αρχείο (κειμένου ή binary data ή αρχείο βάσης δεδομένων SQLite), επίσης μπορείς να φτιάξεις και ένα κουμπί που πατώντας το να ξεκινάει μια εξωτερική εφαρμογή.
-
[quote author="konnosm" date="1342509292"]Ευχαριστώ για την απάντηση, να ρωτίσω κατι ακόμα. Στο χώρο για το κείμενο μπορώ να έχω ένα σταθερό κείμενο το οποίο να είναι κώδικας και μετά να τον τρέχω μέσω ενός κομβίου στο HSpice;
[/quote]
Δεν γνωρίζω το λογισμικό που αναφέρεις οπότε δεν έχω κάποια χρήσιμη απάντηση! :-)