کامپایل در پوشه جاری
-
p{direction:rtl; text-align:right}. برای توضیحات بیشتر "اینجا":http://qt-project.org/doc/qt-4.8/qmake-variable-reference.html رو ببین
-
[quote author="Mahdi" date="1341436993"]p{direction:rtl; text-align:right}. سلام
در فایل پروژه اینها رو بنویسDESTDIR = ./
MOC_DIR = ./
OBJECTS_DIR = ./
RCC_DIR = ./
UI_DIR = ./
[/quote]p{direction:rtl; text-align:right}. نه
فایل پروژه رو خراب نکن. شاید یکی دیگه بخواد بهنوع دیگهای کامپایل کنه. بهتره تغییراتی رو که فقط مربوط به خودت میشه و سلیقهای هست توی فایل .pro.user انجام بدی. خیلی ساده پروژه رو باز کن برو قسمت Projects ( از نوار سمت چپ) گزینهٔ Shadow Build رو بردارp{direction:rtl; text-align:right}. درکل نگه داشتن سورس و باینری هر دو در یک پوشه چندان جالب نیست. مشکلات زیادی برات ایجاد میکنه
-
p{direction:rtl; text-align:right}. ممنون رفقا
ولی این منظورم نبودp{direction:rtl; text-align:right}. قبلا توی همون پوشه سورس دوتا پوشه به اسم release و debug می ساخت اما الان بیرون پوشه برنامه این کار رو میکنه
p{direction:rtl; text-align:right}. با گذاشتن تیک Shadow Build هم همه ی کارها توی پوشه سورس انجام میشه
-
p{direction:rtl;text-align:right}. سلام
معمولا توی ویندوز یه پوشه جدا از پوشه ای که سورس توشه میسازه.و داخل اون دو پوشه debug و release رو ایجاد می کنه
شاید توی ورژن های قبلی اینطور نبوده و تا اونجا که یادمه تو سیستمم با همین متد کار کرده
الان شما میخواید که توی همون پوشه ای که سورس توشه debug و release رو بسازه؟ -
p{direction:rtl; text-align:right}. بله عباس جان
البته من توی لینوکسم اما فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشتهp{direction:rtl; text-align:right}. میخواهم تو همون پوشه اصلی سورس، دو پوشه debug و release رو هم بسازه
قبلا اینطوری بود اما الان عوض شدهp{direction:rtl; text-align:right}. فکر کنم از آپدیت 4.8.2 به بعد اینطوری نیست دیگه و از یه پوشه جدا استفاده میکنه
-
p{direction:rtl;text-align:right}. من اینو از یجایی که نیاز مشابه شمارو داشت پیدا کردم
@
Release:DESTDIR = release
Release:OBJECTS_DIR = release/.obj
Release:MOC_DIR = release/.moc
Release:RCC_DIR = release/.rcc
Release:UI_DIR = release/.uiDebug:DESTDIR = debug
Debug:OBJECTS_DIR = debug/.obj
Debug:MOC_DIR = debug/.moc
Debug:RCC_DIR = debug/.rcc
Debug:UI_DIR = debug/.ui
@