تغییر در زیرساخت اینترنت کشور
-
p{direction:rtl; text-align:right}. سلام
متأسفانه باید به اطلاع برسونم به دلیل تغییراتی که در زیرساخت اینترنت کشور انجام شده امکان برقراری ارتباط تحت پروتکل git موجود نیست. سرعت ارسال و دریافت از ۲ کیلوبیت بالاتر نمیره. به همین دلیل هیچ راهی برای ارسال ترجمههای جدید کیوت و اصلاحات تقویم جلالی وجود ندارد. (در تهران، ارومیه تبریز و مشهد امتحان کردیم. اگه شهر شما کار میکنه اطلاع بدید) من حاضرم حساب کاربریم رو در اختیار یک نفر بذارم که با گیت و کیوت آشنایی داشته باشه و در خارج از کشور به اینترنت دسترسی داشته و این زحمت رو تقبل کنه که اصلاحات ارسالی رو کامیت کنه.p{direction:rtl; text-align:right}. لطفاً اگر این امکان برای شما فراهم هست اطلاع بدید.
-
p{direction:rtl; text-align:right}. این دستور رو توی کنسول وارد کن ببین چیزی دریافت میکنه یا نه؟
فقط باید git رو نصب داشته باشی.git clone https://git.gitorious.org/~soroush/qt/soroushs-qt48.git
-
p{direction:rtl; text-align:right}. آدزس درسته
احتمالا دستور درست نیست. گیت درست نصب شده؟ اگر نشد با پروتکل خود گیت و یا ssh هم امتحانش کنgit clone git://gitorious.org/~soroush/qt/soroushs-qt48.git soroushs-qt48
git clone git@gitorious.org:~soroush/qt/soroushs-qt48.git -
p{direction:rtl; text-align:right}. ظاهراً حضرات پروتکل گیت رو آزاد کردن، البته سرعتش از 2KiB/s بالاتر نمیره... همچنان ssh و ssl و pptp و sstp وصل نمیشه.
git clone git://gitorious.org/~soroush/qt/soroushs-qt48.git soroushs-qt48
Cloning into soroushs-qt48...
remote: Counting objects: 646898, done.
remote: Compressing objects: 100% (137321/137321), done.
Receiving objects: 0% (271/646898), 108.00 KiB | 2 KiB/s -
سروش جان من میتونم برات بفرستم
-
[quote author="Ehsan Mamakani" date="1328783704"]سروش جان من میتونم برات بفرستم[/quote]
p{direction:rtl; text-align:right}. ممنون احسان :) ظاهراً اینترنت کشور رو به بهبودی هست تا فاصلهٔ ۲۵ بهمن احتمالن بتونم کدهای جدید رو دانلود کنم و تغییرات رو اعمال کنم. یه روز میاد .......
هوففففف