پشتیبانی بهتر از زبان و تقویم فارسی در کیوت ۵
-
سلام
همونطور که میدونید کیوت پنج در راهه. دیروز کدها رو بررسی میکردم. خلأهایی احساس میکنم که شما هم حتما بهش برخوردید. از جمله این که کیوت تقویم فارسی نداره. برای همین تصمیم گرفتم هر طور شده یک تقویم فارسی و یک الگوریتم تبدیلکننهٔ تقویم گریگوری به جلالی برای کیوت پنج بنویسم. بهتره این کار تا قبل از خروج کامل کیوت از دست نوکیا انجام بشه، وگرنه خیلی خیلی سخت میشه که به کیوت کد اضافه کرد.... چون باید عوض جدید بشیم، و دیگه گیتوریوس و مرجهای شبانه و اینها وجود نخواهد داشت.
کسی هست بخواد همکاری کنه؟
-
اول از همه این که سه تا الگوریتم برای تقویم جلالی وجود داره. یکیش خیلی پیچیده و دقیقه. یکی الگوریتم ۲۱۸ ساله که خیلی پیچیدهاست اما دقیقه. و یکی الگوریتم ۳۳ ساله که معمولا اون استفاده میکنن.
به نظر اولی رو برای کاربردهای علمی (برنامههایی مثل برنامهٔ Stellarium که دقت بالا نیاز دارن) بنویسیم.
یکی هم الگوریتم سبک ۳۳ ساله که برای تقویمهایی در محدودهٔ معقول ۲۰۴۸ سال قراره کار کنن. توضیحات بیشتر و کدهای مربوطه رو میتونید از "اینجا":http://fa.farsiweb.ir/fawiki/Iranian_Calendar مطالعه کنید.بعد از اون نیاز داریم ویجتهای پایهٔ GUI رو برای تقویم جلالی بنویسیم. اینها مشتقهایی از ویجتهای اصلی خواهند بود.
بعد از اون باید کاری کنیم که روال ترجمه، نوع ویجتها یا لااقل پارسرها رو عوض کنه.
مهمتر از همهٔ اینها، سبک کدنویسی هست. باید کدی بنویسیم که با معیارهای کیوت قابلقبول باشه. اول این که سازماندهی کد کنوانسون خاصی داره که باید مطالعه و اعمال بشه. علاوهبر اون تست اتوماتیک باید براش نوشته بشه که کار سادهای نیست. و نمیشه بهراحتی از فیلتر Auto test unit گذشت.
اگر ممکنه شما آدرس حسابکاربر Gitorious خودتون رو بدید که من کدها رو برای شما باز کنم.