Crypto MD5
-
p{direction:rtl; text-align:right}. سلام بچه ها ... !
کد زیر یه دایرکتوری رو میگیره و فایل های داخلش رو به MD5 هاش میکنه !
حالا ... مشکل اینه که مادامی که داره این کار رو میکنه ... برنامه کلا کرش هست تا این عمل انجام بشه !
به نظر شما مشکل از چیه ؟ کجای کد رو باید تغییر بدم ؟
با استفاده از QThread مشکل حل میشه ... ؟ چطوری ؟
داخل فروم لاتین این سوال رو پرسیدم ... یکی گفت QDirIterator برای این کار مناسب نیست ... درسته ؟ ... از چی استفاده کنم ؟@QString CSPath = ui->L_Path->text();
QDirIterator dir(CSPath,QDirIterator::Subdirectories);
QCryptographicHash crypto(QCryptographicHash::Md5);while (dir.hasNext()) {
QFile file(dir.next());
if(file.open(QFile::ReadOnly)) {
crypto.addData(file.read(1024*1024));
QByteArray hash = crypto.result();
ui->LV_Found->addItem("Found ("+QString::number(i1)+") : "+dir.next()+"| MD5 : "+hash.toHex()); //List View
file.close();
}
}@ -
p{direction:rtl; text-align:right}. یعنی وقتی روی PushButton کلیک میکنم هنگ میکنه ... مثلا وقتی 20000 فایل دارم ... تا وقتی همه ی این 20000 فایل به MD5 تبدیل نشه برنامه از هنگ بیرون نمیاد ... !
-
p{direction:rtl; text-align:right}. یعنی کسی نیست به من کمک کنه !
-
[quote author="soroush" date="1366286216"]p{direction:rtl; text-align:right}. نه. برنامهنویسی همروند یاد بگیر و از API های موجود در کیوت برای این منظور استفاده کن.[/quote]
p{direction:rtl; text-align:right}. ببخشید سروش جان که داخل این فروم سوال پرسیدم !
خوش باشید ! -
p{direction:rtl; text-align:right}. ما داریم سعی میکنیم تعداد پستهای این فروم رو کم کنیم و فقط ایدهها و طرحهای چالش برانگیز در مورد کیوت و یا مشکلات و مسائل مربوط به زبان فارسی در کیوت رو مطرح کنیم. اینجا فروم حل مشکلات نباید باشه. برای حل این مسائل به سایت qte.ir مراجعه کنید.