تو ویندوز با کیوت مشکل دارم
-
p{direction:rtl; text-align:right}. سلام
توی ویندوز کیوت رو نصب کردم. ولی مثل لینوکس gui app رو نداره. اون توابعش رو نصب کردم کانفیگور هم کردم. یعنی در کل من یه gui نوشتم چطوری می تونم اون رو توی ویندوز به اجرا برسونمش؟
مرسی -
[quote author="abbas farahmand" date="1351578916"]سلام
خب وقتی اجرا میکنی هیچ اروری نمیده؟
[/quote]p{direction:rtl;text-align:right}. اگر تجربه تنظیم و راهاندازی کتابخانههای Qt در ویندوز رو ندارید، بهتره از SDK استفاده کنید که این تنظیمات رو براتون انجام میده و میتونید با Qt Creator کاری که خواستید (تولید Gui Application) را به سادگی انجام بدهید.
-
نه وقتی اجرا می کنم هیچ اروری نمی ده.وقتی می رم توی
file->new
نوشتن کلاس و کتاب خانه و اینجور چیزا رو داره ولی جی یو آی رو نداره. حتا کیوت دیزاین رو داره و می شه دیزاین کرد اما توی
qt-creator
این امکانش نیست.من
SDK
رو نمی دونم چی هست. می شه راهنمایی کنید چطوری انجمش بدم؟ مرسی -
من کیوت اس دی کا رو ریختم و نصب کردم ولی هیچی نشد. چطوری توابع استاندارد کیوت رو نصب کنم. اونا رو هیچ کودوم رو نمی شناسه.
-
p{direction:rtl;text-align:right}. سلام
یعنی چی؟
وقتی SDK رو نصب میکنی ، QtCreator رو که اجرا کنید ، با ایجاد یک پروژه جدید :
Qt Widget Project -> Qt GUI Application رو که انتخاب کنید ، یک پروژه جدید اجرا میشه و 100% هم گویی داره.
اگه اینطور نیست یک عکس بذار ببینیم
یا نه ، Team viewer رو نصب کن تا برات کانفیگش کنم و ببینم مشکلت چیه -
p{direction:rtl;text-align:right}. کلا کیوت یک لایبری هست که به شما یک سری امکانات میده تا بتونید با c++ برنامه بنویسید و اون رو به سادگی توسعه بدید
حالا برای سهولت کار برنامه نویسا یک IDE هم ایجاد کردن به اسم QtCreator که شما میتونید با اتصال اون به یک کامپایلر C++ برنامه هاتون رو کامپایل کنید
مشابه همین کیوت میشه به Boost اشاره کرد که کتابخونه بسیار قوی هست.اما کیوت به دلیل داشتن داکیومنت های بسیار خوب و متنوع ، محبوبیت بیشتری داره -
p{direction:rtl;text-align:right}. تو هر کامپایلری که بتونه لایبری اکسترنال ساپورت کنه
همین الان من دارم با Codeblock کد میزنم و از لایبری کیوت هم استفاده میکنم
اصلا خودش خیلی راحت match میشه
دوستان دیگه هم هستن که از کیوت توی visual studio استفاده میکنن
ولی خود QtCreator خیلی کاربر پسند تر و بهتره -
p{direction:rtl;text-align:right}. ممنون عباس جان
[quote author="abbas farahmand" date="1355948086"]p{direction:rtl;text-align:right}. تو هر کامپایلری که بتونه لایبری اکسترنال ساپورت کنه همین الان من دارم با Codeblock کد میزنم و از لایبری کیوت هم استفاده میکنم اصلا خودش خیلی راحت match میشه دوستان دیگه هم هستن که از کیوت توی visual studio استفاده میکنن ولی خود QtCreator خیلی کاربر پسند تر و بهتره [/quote] -
p{direction:rtl; text-align:right}. من برنامهی qt SDK رو دانلود کردم. موقع نصبش یه Please wait میزنه بعد پنجرهی نصب بسته میشه. ظاهرا اصلا نصب نمیشه. میشه یه لینک دانلود Qt SDK رو برام بذارید؟
ضمنا میشه بگید دقیقا چه چیزایی و با چه ترتیبی باید نصب کنم؟ یه qt-creator هست و یک qt SDK. آیا لازمه که qt-win-opensource-4.8.3-mingw.exe رو نصب کنم؟ -
p{direction:rtl; text-align:right}. حجم فایل ۱۵/۳ مگابایت هست و اسمشم هست QtSdk-online-win-x86-v1_2_1.exe. یادم نیست از کجا دانلود کردم. حالا به نظر شما باید اونایی که قبلا نصب کردم رو اول uninstall کنم بعد این یکی رو نصب کنم؟
-
p{direction:rt1; text-align:right}. خب اينو از كجا بايد دانلود كنم؟ همه جا كه مي رم همين رو دارند.
-
p{direction:rtl; text-align:right}. تونستم از سايت www.softgozar.com دانلود كنم و نصب و الان مشكلي نيست و از شما بسيار متشكرم كه كمكم كرديد.