راه اندازی پرتال آموزش کیوت
-
p{direction:rtl;text-align:right}. با سلام خدمت همه عزیزان برنامه نویس
در ایران آموزش هرچیزی موجود هست الی یه سایت آموزش کیوت با سطح خوب.
همونطور که میدونید تعداد نفراتی که در ایران با کیوت کار میکنن بسیار بسیار کمه و شاید 100 نفر باشن!
در این بین بیش از 15 نفر نیستن که حرفه ای هستن.اونایی که ما میشناسیم 3 4 تا هستن مثل آقا محسن ، سروش ، مهدی و ...
که نظر این دوستان بسیار مهمه
از دوستان میخوام تا نظرشونو در رابطه با راه اندازی یه سایت بسیار خوب آموزش و کلا مربوط یه کیوت بدن
باتشکر -
[quote author="abbas farahmand" date="1342336555"]p{direction:rtl;text-align:right}. با سلام خدمت همه عزیزان برنامه نویس
در ایران آموزش هرچیزی موجود هست الی یه سایت آموزش کیوت با سطح خوب.
همونطور که میدونید تعداد نفراتی که در ایران با کیوت کار میکنن بسیار بسیار کمه و شاید 100 نفر باشن!
در این بین بیش از 15 نفر نیستن که حرفه ای هستن.اونایی که ما میشناسیم 3 4 تا هستن مثل آقا محسن ، سروش ، مهدی و ...
که نظر این دوستان بسیار مهمه
از دوستان میخوام تا نظرشونو در رابطه با راه اندازی یه سایت بسیار خوب آموزش و کلا مربوط یه کیوت بدن
باتشکر[/quote]p{direction:rtl;text-align:right}. معمولاً سایتهای آموزشی مطالب مهندسی توی کشور ما خوب شروع میکنن اما بعدش که کاربران تازهکار میان مسخرهبازیها شروع میشه و اون سایت، پورتال یا فروم تبدیل میشه به یه مکانی برای معرفی ترفندها و روشها و یا جایی مثل barnamenevis.org که ملت میان و مسائلی از قبیل «پروژهم مونده فوری کمک کنید» و یا «مقالهای در مورد فلانچیز میخوام» مطرح میکنند. در صورتی که خارج از قالب مذکور باشه من حاضرم همکاری کنم.
p{direction:rtl;text-align:right}. بذارید عقیدهٔ خودم در مورد یک چنین سایت احتمالی رو هم بگم. اگه واقعاً میخواید یه همچین کاری بکنید، بهنظر من سعی کنید مثل بقیهٔ سایتهای آموزشی مهدکودک باز نکنید. خیلی سختگیرانهتر و با محدودیتهای بیشتر خدمات عرضه کنید. مثلا تمام مطالب رایگان و قابلدسترس باشه اما محدودیتهای خیلی جدی عضوگیری کنید. بهعنوان مثال اگر فردی مثل وجود داشته باشه که X بخواد یک سری آدم بیکار پیدا کنه که توی فرومها میچرخن و حاضر هستن پروژهٔ خیلی سادهٔ دانشگاهیش رو انجام بدن، در این صورت نباید اجازه بدید این آدم بیاد مطلبی با عنوان «کمک فوری برای پروژهٔ فلان!!» توی سایت بنویسه. اما اگه کسی بخواد در مورد کیوت یاد بگیره یا دنبال راهحلی باشه، باید بتونه با مراجعه به سایت به حجم زیادی از مطالب ارزشمند دسترسی پیدا کنه.
-
p{direction:rtl;text-align:right}. دقیقا منظور منم همین بود
چون دیدم برنامه نویس.org خیلی مسخرست ، گفتم با کمک مهندسایی مثل شما و آقا محسن و بقیه ، یه سایت بسیار عالی راه اندازی کنیم
همچنین ، قبل از شروع هر کاری ، همه نظرشونو نسبت به نحوه کار وب سایت و فروم ارائه کنن تا بهترین سایت آموزشی با سطح بالارو راه اندازی کنیم
به شخصه میگم ، من خودم واقعا به وجود چنین سایتی نیاز دارم!
پیشاپیش از کمک سروش جان ممنونم -
p{direction: rtl; text-align: right}. آقای فرهمند از لطفی که به بنده داشتی ممنونم. ولی یک نکته رو می خوام اشاره کنم. اینکه شما وب سایتی برای آموزش کیوت راه اندازی می کنی خیلی هم خوبه و من هم تا جایی که بتونم کمکت می کنم. دوستانی هم هستند که موازی با شما دارند این کار رو انجام میدن و این خیلی عالیه. ولی سعی کنید این فضا رو که با تلاش زیاد بدست اومده حفظ کنید و با پاسخ های بی مورد مثل این تاپیک
http://qt-project.org/forums/viewthread/19111/
خراب نکنید. سعی کنیم اطلاعاتمون رو به اشتراک بگذاریم تا هموطنامون بهره مند بشن. -
p{direction:rtl;text-align:right}. سلام حرف شما کاملا درسته
شما استاد ما هستید و هرچی که بگید ما گوش میکنیم و طبق اون عمل می کنیم
و خود منهم خیلی اینروزها سعی دارم تا این فضا را کامل تر کنم در ویکی و ...
همچنین ، هدف من از راه اندازی ، ایجاد مکانهایی مثل "qt-center":http://qtcentre.org "qt-forum":http://qtforum.org هست که به زبان پارسی اداره میشه
من قصد هیچ گونه جسارتی نداشتم و فقط میخوام که کیوت در بین هم وطنامون رایج تر بشه تا به امید خدا همگی بتونیم nokia certification رو به دست بیاریم
همه میدونن که شما بسیار برای کیوت پارسی زحمت کشیدین و یه جورایی مدیون شما هم هستیم.ومطمئناا در کیوت پارسی که به زودی راه اندازی میشه کمک های شایانی میکنید.
من و سایر دوستان حساب های بسیار بزرگری روی شما باز کردیم
امیدوارم همیشه و هرجا که هستید موفق باشید -
[quote author="Mahdi" date="1343788457"]p{direction:rtl; text-align:right}. سلام
اینجا حداقل امکانات یعنی راست به چپ نوشتن رو برای ما فارسی زبانها نداره
فردا پس فردا هم به بهانه ی تحریم اینجا رو به رومون می بندن. راه اندازی یک پرتال فارسی ایرانی به نظر ضروری میرسه [/quote]p{direction:rtl;text-align:right}. بله همینطوره.و امکان دانلود هم به دلیل تحریم وجود نداره
اما خب این محیط با زحمات زیاد آقا محسن و تلاش های بسیار ایشون و دوستان ایجاد شده و می بایست که به خوبی نگهداری بشه