کردن execute
-
p{direction:rtl; text-align:right;}. سلام دوستان بازم یه سوال
من یه برنامه ای رو نوشتم و می خوام بین دوستانم پخشش کنم چطور می تونم یه فایل اگزه از برنامم درست کنم که کامل باشه و برای اونا
بدون دردسر ران بشه؟ -
p{direction:rtl; text-align:right;}. کدوم dll ها
من که از اونا استفاده نکردم!دوست عزیز می خوای فایل ها رو برات ایمیل کنم تا متوجه منظورم بشی
یا یه جایی رو بهم معرفی کن که بتونم این کار رو بکنم
من می خوام از کل پروژه ام فقط یک اگزه بسازم که شامل کل برنامه من باشه!
بتونم اونو همه جا نصب کنم -
p{direction:rtl;text-align:right}. ببینید شما قرار نیست استفاده کنید.چون خود کیوت داره این کارو میکنه!
مشکلی نیست ایمیل کنید
آدرس ایمیل = a.farahmand@rocketmail.com -
p{direction:rtl;text-align:right}.
ببینید شما وقتی که برنامتون رو از دایرکتوری به صورت direct اجرا می کنید.چند تا ارور بهتون میده که dll مورد نظر وجود نداره.
این dll ها در دایرکتوری خود کیوت موجوده
به عنوان مثال اگر از mingwm استفاده می کنید
پس از اجرای برنامه اولین خطایی که مشاهده می کنید اینه :
@
The program can't start because mingwm10.dll is missing from your
computer. Try reinstalling the program to fix problem.
@p{direction:rtl;text-align:right}. که این dll در آدرس :
@
C:\QtSDK\mingw\bin
و سایر که ازشون استفاده کردین در آدرس زیر موجوده
C:\QtSDK
@p{direction:rtl;text-align:right}. شما می بایست این dll هارو کنار فایل exe کپی کنید
اونوقت براحتی فایلتون اجرا میشه -
p{direction:rtl;text-align:right}. همونطور که آقای فرهمند گفت، باید تمام کتابخانههایی رو که لینک کردی توی مسیری بذاری که برنامه بتونه پیداشون کنه. برای این که ببینی به کدوم کتابخونهها لینک کردی، میتونی از "Dependency Walker":http://www.dependencywalker.com/ استفاده کنی.
-
az hamey dostan makhsosan mr.farahmand tashakor mikonam merci moshkel hal shod
dobare mozahem misham.
b omid sarfarazi IRAN................. -
p{direction:rtl;text-align:right}. با سلام
روش شما مشکلی ندارم ولی یک برنامه دارم که بانکش اسکبول سرور هست
روی سیستم خودم مشکلی نداره ولی به احتمال زیاد روی سیستم های دیگه به مشکل بر میخوره ضمنا یه نرم افزار پیدا کردم ولی هنوز دانلودش نکردم اسمش
BitRock InstallBuilder Professional for Qt -
p{direction:rtl;text-align:right}. خب ببینید ، شما می بایست در سیستم مورد نظر SQL SERVER ENGINE رو نصب کنید
ضمن اینکه یک فولدر در کنار فایل exe باید ایجاد کنید و اسمش رو بذارید SQLDRIVER و DLL های مربوط به SQL رو توش قرار بدید
به من مربوط نیستا ، از روی کنجکاوی می پرسم.
SQLSERVER چی داره که شما رو مجبور به استفاده از اون با یک نرم افزار Open source میکنه؟ و این در حالیه که MYSQL بیش از 3 میلیون مورد در حال استفاده هست!و بدون شک قدرت و سرعتش از sql server بیشتره! -
p{direction:rtl;text-align:right}. با سلام خدمت عباس جان اول یه سوال این dll منظورتون از
های اسکیول چی هست. نه من از sql server چون یه فیلم اموزشی داشتم ویه برنامه کوچیک نوشته بودم داشتم امنحان میکردم [quote author="abbas farahmand" date="1355256105"]p{direction:rtl;text-align:right}. خب ببینید ، شما می بایست در سیستم مورد نظر SQL SERVER ENGINE رو نصب کنید ضمن اینکه یک فولدر در کنار فایل exe باید ایجاد کنید و اسمش رو بذارید SQLDRIVER و DLL های مربوط به SQL رو توش قرار بدید به من مربوط نیستا ، از روی کنجکاوی می پرسم. SQLSERVER چی داره که شما رو مجبور به استفاده از اون با یک نرم افزار Open source میکنه؟ و این در حالیه که MYSQL بیش از 3 میلیون مورد در حال استفاده هست!و بدون شک قدرت و سرعتش از sql server بیشتره![/quote] -
p{direction:rtl;text-align:right}. سلام
درایور یا Library Sql هست که به برنامت جهت اجرا اضافه میشه.
تو آدرس : C:\QtSDK\Desktop\Qt\4.8.1\mingw\plugins\ فولدر sqldrivers رو می بایست کنار فایل اجرایی برنامه کپی کنید.البته شما باید sqlserver رو نصب کرده باشید DLL های مورد نظر وجود داشته باشن -
p{direction:rtl;text-align:right}. عباس جان خیلی ممنون
[quote author="abbas farahmand" date="1355301877"]p{direction:rtl;text-align:right}. سلام درایور یا Library Sql هست که به برنامت جهت اجرا اضافه میشه. تو آدرس : C:\QtSDK\Desktop\Qt\4.8.1\mingw\plugins\ فولدر sqldrivers رو می بایست کنار فایل اجرایی برنامه کپی کنید.البته شما باید sqlserver رو نصب کرده باشید DLL های مورد نظر وجود داشته باشن[/quote] -
p{direction:rtl;text-align:right}. خب اوراکل واقعا بانک محشریه و اصلا حرفی روش نیست!
ولی قیمت بالایی داره و توی پروژه های تجاری بالای 50 میلیون معقول به استفاده هست.
MYSQL رو پیشنهاد کردم چون واقعا ساده ، پرسرعت ، قدرتمند و پر استفاده هست
و اگر میخواید برنامه ای با بانک اطلاعاتی بدون هیچ دردسری داشته باشید ، میتونید از SQLITE استفاده کنید.این دیتابیس یک فایل هست که هرجای سیستمت میتونه باشه.فقط امکانات خیلی کمی داره.
من واسه پروژه های کوچیکم از SQLITE خیلی استفاده کردم