Qt Developer Days توضیح بیشتر از
-
سلام دوستان
آشنا شدم Qt Developer days من میخواستم یک مدرک معتبر از برنامه نویسی داشته باشم که از بعد از گشت وگذار توی کیوت با
مثلا اینی که توی سان فرانسیسکو برگزار شد ، تو این سه روز از 0 تا 100 کیوت رو یاد میدن؟؟
بعدش آزمونی که میگیرن اگر قبول بشی چی میشه؟اگر دوستان اطلاعی دارن ممنون میشم به اشتراک بگذارن تا دیگران هم استفاده کنن
-
p{direction:rtl; text-align:right}. Developer Days محلی برای گرد همایی توسعه دهندگان کیوت می باشد. معمولا افرادی که در این همایش شرکت میکنند کسانی هستند که در توسعه کیوت نقش دارند. در هر صورت ثبت نام برای همگان در قبال پرداخت هزینه انجام می شود. در Developer Days جدیدترین امکانات کیوت معرفی می گردد و همچنین راه حل هایی توسط تیم تولید کننده (Trolltech) آموزش داده می شود. در کل جو جالبی دارد.
-
راستش اینجور که من حساب کردم تقریبا شد 4.5 میلیون تومان
البته به نوع پرواز ها و شرکتی که برای پرواز انتخاب میکنید داره
من همه چیز رو تقریبی زدم و مابین رو گرفتم
بر فرض مثال ، از تهران به دبی و از دبی به برلین و از برلین به سان فرانسیسکو که دوطرفش با یک هواپیمای متوسط شد 3میلیون
هزینه ی خود همایش 978 هزار تومان که با گرون شدن دلار به یک میلیون رسیده
هزینه ی هتل هم 588 هزار تومان که اونم به 650 رسیدهاما این قیمت ها واسه آخرین همایش بود.معلوم نیست که بعدی کجا باشه و هزینه هاش چطور هست
من چندتا از ویدئو ها رو دانلود کردم اما به دلیل کمبود کیفیت نمیشه چیزی رو به خوبی مشاهده کرد
بله تقریبا تمامی نشست رو تحت پوشش قرار میده
موفق باشید -
[quote author="abbas farahmand" date="1324141304"]آشنا شدم Qt Developer days من میخواستم یک مدرک معتبر از برنامه نویسی داشته باشم که از بعد از گشت وگذار توی کیوت با
[/quote]p{direction:rtl; text-align:right}. میتونی از برنامهٔ Qt Certification استفاده کنی. توی دبی و حتا ترکیه هم فکر کنم امتحان میگیرن. و البته لازم هم نیست توی Developer Days شرکت کرده باشی.