Emulator uzerinde DB hatası
-
Merhaba Arkadaşlar Normal desktop derleyicisinde Database bağlantısında hiç bi problem yok Connect yazıyor emulatorde çalıştırdığımda Disconnect yazıyor çözemedim nedenini
2.sorum biz dosyamızı ARM7 de çalıştırdık android için APK dosyasını nereye atıyor çünki APk dosyasını alıp telefonda denemek istiyorum..
bir başka sorum ise .. En baştan Qt 5.2 online sürümünü yükledim.. SDK NDK ANT dosyalarının yolunu gösterdim
önceden Android derleyicisine geçtiğim zaman otomotik olarak Android dosyası yaratıodu içinde AndroidMAnifesto XML res klasörü Ve ministro Activityleri oluşturuodu şimdi aynı işlemi yaptığımda bu dosyaları oluşturmuyor .. bugün 2 defa format attım ve sonuç aynı ... inanin çıldırcam.. o dereceye geldim..
-
Arkadaşlar yardım etcek yokmu ?
-
Android'de calismadim simdiye kadar ama test ederken cihazi gosterdigimde build edip kurmustu dogrudan. Apk'yi boylece ele gecirebilirsin. Olsa olsa proje klasoruyle ayni seviyede bir yerlerdedir.
- problemin proje konfigurasyonuyla alakali gibi duruyor. Ciddi bir sorun yok ortada. Sakin kafayla uzerinden gecilmeye ihtiyaci var.
Database baglantisi kurulamiyor demissin, dolayisiyla hedefi MySQL varsayiyorum. MySQL'in bir baglanti boyutu var ama network modulu gerektirmiyor masaustunde. Android'den bunun icin izin alman gerekir mi sen daha iyi bilirsin, isin o tarafini bir kontrol etmeni onerebilirim.
-
merhaba
bu girdiyi iki sene önce yapmissin ve umarim sorununu cözmüssündür ve bana yardimci olabilirsin, lakin suan bende senin ilk sorununla müzdaribim QT msql plugin i emulator icin sunmuyor malesef internetten arastitip anlayabildigim kadariyla kendimiz yapmaliyiz fakat ben suana kadar bir sonuca ulasamadim eger sen cözdüysen ve yardimci olabilirsen sevinirim
slmlar