Ideja per zhvillim te ndonje softueri  • Tung,

    Cdo ide qe e keni per ndonje aplikacion (kryesisht per telefona mobil) qe jane per tu shpernda me komunitetin, le te shperndahen ne kete pjese. Une kam disa ide po se pari po e pres kreativitetin e juaj dhe me pas ti shpalos te miat.

    Nese jane ideja te mira, mundemi me dhon si ide ne Innovations Lab ne Kosove i cili eshte i perkrahun nga nderkombetaret dhe ne fund te kemi rezultat.

    Per kete mund te na ndihmojne edhe te rinjet nga FLOSSK.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Qt Forum was lost, please wait while we try to reconnect.