Shutdow, hibernate, logoffسیستم توسط یک برنامه کیوت
-
p{direction:rtl; text-align:right}.
سلام به همه من تازه وارد فروم شدم امیدوارم عضو موثری برای فروم باشم.
یه سوالی دارم، چجوری میتونم از طریق یه برنامه کیوتی اقدامات پروسسی انجام بدم، مثلا سیستم را خاموش کنم، لاگ آف ویا اقدامات دیگه انجام بدم
و در حقیقت هدف اینه که هراقدامی یک پروسس باشه تا بتونیم وضعیت آنرا مشاهده کنیم، خروجی آنرا ببینیم، یا آنرا کیل کنیم و
تا آنجایی که من اطلاع دارم باید از کیوپروسس و کدنویسی شل در لینوکس استفاده کرد، که اینکار هم از طریق
QProcess
ممکنه
من کارهای زیر را انجام دادم:
Qprocess p;
p.start("poweroff");
p.start("reboot");
بنابراین من تونستم کامپیوتر را خاموش کنم و ری استارت کنم، ویا حتی تونستم جستجو انجام بدم، یوزر اضافه کنم و ...اما کارهای دیگه نظیر
hibernate , logoff
را نمی تونم انجام بدم، کسی می تونه کمکم کنه؟ -
p{direction:rtl;text-align:right;text-align:right;}. به جمع ما خوش آمدید.
شما بهتره که سوالتون رو در یک فروم تخصصی لینوکس مطرح کنید تا جواب درست رو بگیرید. چیزی که من میدونم اینه که فرمان هایی که شما اجرا میکنید همان فرمان هایی هستند که در terminal توسط unix اجرا میشوند بنابر این با هر فرمانی که در terminal سیستم رو logout یا hibernate میکنید، میتونید با qprocess بکار بگیرید.
ولی از نظر من روش درست، استفاده از فرمان های مستقیم سیستم عامل که برای این موارد طراحی شده اند هست. -
p{direction:rtl; text-align:right}. یه نگاهی به man پیج های دستور shutdown بندازید
میتونید از سوئیچ های -r و -h و -p و حتی زمان به صورت زیر استفاده کنیدshutdown -r 5:53
shutdown -h +60p{direction:rtl; text-align:right}. برای kill کردن هم نیاز به pid دارید که باید به دستش بیارید این هم دستورشه
kil -9 pidp{direction:rtl; text-align:right}. یا kill با اسم پروسه
pkill -9 pname