استفاده از QML در پروژههای تجاری
-
p{direction:rtl; text-align:right}. سلام سروش
در حال حاضر داریم تو یک پروژه ی بزرگ صنعتی ازش استفاده میکنیم مشتری ها خیلی ازش راضین مخصوصا اگر با قسمت خود کیوت خوب تلفیق بشه که عالی میشه :) -
p{direction:rtl; text-align:right}. در مورد آینده ی qml هم باید بگم که با توجه به اینکه از qt5 با opengl رندر
میشه خیلی کارایی بهتری نسبت به قبل پیدا کرده امکانات shader effect اونم که فوق العاده هست
اما از نظر من نقطه ضعف qml نحوه ارتباطش با c++ هستش
به هر حال از نظر من تو پروژه های صنعتی مخصوصا اونایی که monitoring هستند خیلی ایده ی خوبیه ولو اینکه خودمون داریم انجام میدیم و تقریبا بی نظیر شده مشتریها هم خیلی راضی هستند. ولی اینکه بخوای کل پروژه را با qml انجام بدی به نظر من اصلا ایده خوبی نیست . ما خودمون فقط قسمت monitoring را با qml انجام دادیم و این قسمت را تو پنجره های کیو تی گذاشتیم دردسراش خیلی زیاده ولی ارزشش را داره :) -
p{direction:rtl; text-align:right; font: tahoma}. من فکر میکنم تا مدت زیادی از qml برای توسعهٔ نرمافزارهای دسکتاپ استفاده نکنم. حداقل یکی دو سال آینده رو با ویجتها کار میکنم. مگر برای ماجراجویی یا چیزهای جدید از qml استفاده بشه. در کل کاربرها نمیتونن فلسفهٔ qml رو بهراحتی قبول کنن. مگر این که داخل qml از ویجتها استفاده کنیم. (از سبک طراحی ویجتها استفاده کنیم) که در این صورت فلسفهٔ qml ریز سؤال میره و کار با اون هیچ لطفی نداره.
-
دقیقا منم برا همین گفتم که برای نرم افزارهایی مثل مانیتورینگ و ... که نیاز به زیبایی و انیمیشن هایی خاصی دارند مفیده ولی برای نرم افزارهای ساده ی دیگه همون ویجت های کیو تی کافی هستند.
-
p{direction:rtl;text-align:right;}. از اونجایی که QML یک markup language برای QGraphicsView هست، در شرایطی که قرار باشه تمام آبجکت هارو خودم طراحی و delegate کنم، با تسلطی که روی graphicsview دارم اون رو به qml ترجیح میدم. تنها امتیازی که استفاده از qml میتونه به همراه داشته باشه اینه که در آینده کامپوننت های زیاد و جالبی براش تولید بشه که بعدا بهشون حسرت بخورم :|
p{direction:rtl;text-align:right;}. ولی شروع کردنش ایده خوبیه.
-
p{direction: rtl; text-align: right}. دقیقا :) ولی پیشرفت qml نسبت به QGraphicsView بیشتره. در ضمن یه نکته ی مهم که من بهش پی بردم اینه که qml نسبته به graphicsview دارای performance خیلی بالای هست اونم به خاطر openGl هستش. البته graphicsView را هم میشه برد روی openGL ولی باز هم کارایی qml را نداره. انیمیشن هایی را که توی qml نوشته میشن نسبت به graphicsview خیلی نرم تر و smooth هستند :)
روی پروژه ایی که دارم کار میکنم ابتدا به خاطر اینکه qml توی ویجت های qt5 قرار نمیگرفتند مشکل داشتم برای همین سراغ graphicsView رفتم ولی cpuUsage بالا بود.