کامپایلهای اتمی کیوت
-
p{direction:rtl;text-align:right}. نه! اشتباه متوجه شدی. ببین برنامه واسط اون گوشه هست. تو به برنامه نویس یه lib یا یه snippet میدی که تو برنامش میچسبونه. برنامش رو مثل همیشه کامپایل میکنه. وقتی که برنامه اجرا میشه اون کدی که تو بهش دادی اول از همه اجرا میشه و با برنامه واسط تو ارتباط برقرار میکنه. متوجه شدی؟ این یه مدل هست که خیلی جاها پیاده سازی شده. اگه با necessitas کار کرده باشی متوجه میشی که چی میگم.
-
[quote author="Mohsen" date="1357036399"] وقتی که برنامه اجرا میشه اون کدی که تو بهش دادی اول از همه اجرا میشه[/quote]
p{direction:rtl;text-align:right}. نمیتونه. چون زمان لینک مشخص کردی که به باینریهای کیوت و چیزای دیگه لینک کنه. قبل از اجرای هر کدی تمام پیشنیازها توسط لودر سیستمعامل بارگذاری میشه. اگر موفق بود تازه شروع میکنه به اجرای کد برنامه. در غیر این حالت باید کتابونهها لود و آنلود بشن. که در حالت کلی اصلاً ایدهٔ خوبی نیست.
-
[quote author="Mohsen" date="1357054965"]p{direction:rtl;text-align:right}. starter چطوره؟ برای برنامه اصلی environment ست کنه و اونو اجرا کنه؟[/quote]
p{direction:rtl;text-align:right}. این منطقی تره. میشه یه فایل bat نوشت که این کار رو انجام بده. اما آیا باز هم نیازی هست؟ من نیازی نمیبینم مگر در صورتی که نسخه های متعدد از کیوت روی یک ماشین بخواد نصب بشه و یا با معماری های متعدد بخواد استفاده بشه
-
-
[quote author="Mohsen" date="1357057019"]p{direction:rtl;text-align:right}. چیزی که من بهش فکر میکنم اینه که کیوت مثل ویژوال استودیو نیست که 2 سال 1 بار یا مثلا سالی 1 بار بخواد یه sp بده. کیوت همیشه در حال توسعه هست. حالا برنامه ها همشون باید صبر کنن تا یه rp جدید بیاد؟ و کاربر اونو نصب کنه؟[/quote]
p{direction:rtl;text-align:right}. نه دیگه! ببین کیوت از روش semantic versioning پیروی میکنه. تا زمانی که نسخهٔ ماژور عوض نشه backward compatibility تضمین شده هست. یعنی فرقی نداره برنامه نویس با کیوت ۴٫۶ کد نوشته باشه یا ۴٫۷ در هر صورت همهٔ نسخههای سری چهار برای اجرای برنامهش کافی خواهد بود. وقتی نسخهٔ revision عوض میشه حتا چیز جدیدی هم به API اضافه نمیشه. فقط باگها برطرف شدن و یا الگوریتمهای داخلی بهتر شدن.
-
[quote author="Mohsen" date="1357136732"]p{direction:rtl;text-align:right}. اون واسه backward شدنه ولی تو همون 4 هم در طول مدت فانکشن اضافه شد. حالا نمیدونم به هرحال اینم ایده من بود.[/quote]
p{direction:rtl;text-align:right}. منظورم اینه که کسی که یه سری برنامههایی رو مثلاً با کیوت ۴٫۵ استفاده میکنه لازم نیست بعد از آپدیتهای متعدد حتا تا ۴٫۸ نگران اجرای برنامههاش باشه. همهچیز بهخوبی کار خواهد کد. در واقع از لحاظ productivity تا زمانی که کاربر برنامهٔ جدیدی رو نصب نکرده، لازم نیست حتا آپدیت کنه. سریهای ماژور خیلی دیر به دیر آپدیت میشن. شاید حدود هر پنج-شش سال یکبار.
p{direction:rtl;text-align:right}. میشه یه آپدیتر برای کیوت نوشت. اما دردسرها و مشکلات خاص خودش رو خواهد داشت. ایدهٔ خوبییه. ولی سرور میخواد، پشتیبانی دائمی میخواد...