دعوت به همکاری در پروژهٔ متنباز AGT
-
p{direction: rtl; text-align: right}. بهنظر من QML تا سه چهار سال آینده استفادهٔ چندان گستردهای نخواهد داشت. از طرف دیگه امکانات بصری موجود برای نوشتن برنامهها توی کیوت با استفاده از سیستم کلاسیک ویجتها کمی محدود هست. ویجتهای پیشفرض خیلی عالی هستند. همینطور ویجتهای KDE خیلی خوب هستن. اما در کل یک مجموعهٔ مناسب از ویجتها با شرایط زیر وجود نداره:
- متنباز
- رایگان
- چندسکویی
p{direction: rtl; text-align: right}.پروژههای خیلی زیادی وجود دارن. خیلی پراکنده نامنظم و بدون پشتیبانی متعارف. هرکدوم ویژگیهای جالبی رو توی ویجتها جمع کردن، خیلیهاشون بدون maintainer رها شدن و خیلیهاشون با نسخههای جدید کامپایل نمیشن.
p{direction: rtl; text-align: right}. برای همین امروز یک پروژهٔ جدیدایجاد کردم. هدف این پروژه ارائهٔ ابزارهای گرافیکی بهدردبخور و پرکاربرد برای سیستم QWidget خواهد بود. این پروژه بهطور کلی متنباز هست و هیچ منفعت مالی نداره. در حال حاضر ویجتهایی رو که خودم در طی سال گذشته نوشتم و الان استفاده میکنم اضافه کردم. این ویجتها شامل موارد زیر هستند:
- همگردانی OpenCV با Qt. (یک گروه ویجت که از وبکم میتونه تصویر بگیره)
- ابزارهای گرافیکی SQL (برای این که به شکل گرافیکی بشه کوئری ساخت.)
- یک سری ویجتهای ترکیبی (CheckBox هایی داخل QListWidget و یا ComboBox)
- تایملاین و نوار لغزندهٔ اعشاری
p{direction: rtl; text-align: right}. به مرور تعداد ویجتها بیشتر خواهد شد و چیزهای بهتری اضافه میشه.
p{direction: rtl; text-align: right}. خواستم اینجا از شما دعوت کنم که توی پروژه شرکت کنید. هرکس مایل به همکاری هست به من ایمیل بزنه و یا همینجا اعلام کنه. همچنین اگر نظری دارید در میان بگذارید.
با تشکر
-
p{direction:rtl;text-align:right}. سلام سروش جان
باید بگم ایول :D
خیلی عالیه.به نظر من میتونیم براش یه جایی تو نت طراحی کنیم و اونجا قرار بدیم.
مثلا "وب سایت کیوت ایران":http://qt-iran.ir
فعلا توی برنامه نویسیش نه ولی توی تست ، طراحی و ایده های نو در خدمتم kiss :D -
[quote author="abbas farahmand" date="1346008239"]
سلام سروش جان
باید بگم ایول :D
خیلی عالیه.به نظر من میتونیم براش یه جایی تو نت طراحی کنیم و اونجا قرار بدیم.
مثلا "وب سایت کیوت ایران":http://qt-iran.ir
فعلا توی برنامه نویسیش نه ولی توی تست ، طراحی و ایده های نو در خدمتم kiss :D[/quote]p{direction: rtl; text-align: right}. خوبه. یک نفر میخواهیم که موقع ریلیزها ، (مثلاً هر ماه یک بار) بشینه کدها رو کلون کنه، روی ویندوز با کیوت MSVC کامپایل کنه. یک نفر دیگه همینکار رو با کیوت MinGW انجام بده. من برای لینوکس ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی ریلیز میدم. پکیجهای دبین/اوبونتو/مینت و آرچ برای هر دو معماری رو میتونم به صورت ماهیانه منتشر کنم. اما rpm ها (فدورا و ردهت) رو ندارم. یک نفر باید پیدا کنیم زحمت پکیجینگ برای ردهت رو بکشه. یکی هم باید پیدا کنیم برای مکاواس. برای تست و اسکرینشات گرفتن هم چند نفر لازمه که سیستمعاملهای مختلف داشته باشن...
p{direction: rtl; text-align: right}. در مورد برنامهنویسی هم هر کس هر ایدهای داره مطرح کنه و بشینه کد بزنه. بعد از یک مدت میبینیم کلی چیز بهدردبخور داریم.
p{direction: rtl; text-align: right}. بهمنظور استفادهٔ تجاری، قطعاً اجازهنامهٔ LGPL v3 خواهیم داشت.
-
p{direction:rtl;text-align:right}. اوکی
من ویندوز MinGW رو هستم
اگر مایلید یه وب سایت واسش طراحی کنم زیر مجموعه کیوت ایران که کلیه اسکرین شات ها و ریلیزها توش قراربگیره[quote author="soroush" date="1346010942"]
بهمنظور استفادهٔ تجاری، قطعاً اجازهنامهٔ LGPL v3 خواهیم داشت.[/quote]p{direction:rtl;text-align:right}. هم اینکه اگر خواستیم فروش هم راه میندازیم
-
p{direction:rtl;text-align:right}. مگه MINGW یک کامپایلر نیست که مجموعه ایی از ابزار ها را برای توسعه برنامه ها بر روی ویندوز به زبان های مختلف فراهم میکنه
چرا شما نام میبرید ویندوز MINGW[quote author="abbas farahmand" date="1346011409"]p{direction:rtl;text-align:right}. اوکی من ویندوز MinGW رو هستم اگر مایلید یه وب سایت واسش طراحی کنم زیر مجموعه کیوت ایران که کلیه اسکرین شات ها و ریلیزها توش قراربگیره [quote author="soroush" date="1346010942"] بهمنظور استفادهٔ تجاری، قطعاً اجازهنامهٔ LGPL v3 خواهیم داشت.[/quote] p{direction:rtl;text-align:right}. هم اینکه اگر خواستیم فروش هم راه میندازیم [/quote]
-
[quote author="hamedaz" date="1346353568"]p{direction:rtl;text-align:right}. مگه MINGW یک کامپایلر نیست که مجموعه ایی از ابزار ها را برای توسعه برنامه ها بر روی ویندوز به زبان های مختلف فراهم میکنه
چرا شما نام میبرید ویندوز MINGW
[/quote]p{direction:rtl;text-align:right}. کیوت تو ویندوز با دو نوع کامپایلر استفاده میشه. توزیعهای رسمی MinGW و MSVC رو پشتیبانی میکنن. خود MSVC ها چند مدل هستن. MSVC 2010, 2008, 2005 و ندرتاً 2003.
p{direction:rtl;text-align:right}. منظور دوستمون اینه که تو ویندوز با MinGW میتونه کامپایل کنه و نه با MSVC.