پردازش تصویر در کیوت
-
p{direction:rtl; text-align:right}. عرضم به حضورتون که میخواستم اگه میشه در مورد پردازش تصویر
توی محیط کیوت(QT)
تحت سی پلاس پلاس اطلاعات
جامعه ای بدست بیارم واما سوال
یه تصویر ازوب کم بگیره رو یه فرم بندازه و روش پردازش انجام بده
لطفا اگه اطلاعاتی ویا کد مربوط به این موضوع دارید بنده حقیر رو راهنمایی کنید با تشکر از شما -
p{direction:rtl;text-align:right}. سلام
شما توی فروم انگلیسی هم سوال کرده بودین
همونجا جواب دادم"qt-project":http://qt-project.org/forums/viewthread/19398/
-
p{direction:rtl;text-align:right}. من قبلاً در این مورد کار کردم. برای تشخیص اشیا واسهٔ روباتها برنامهٔ تست نوشتم. میتونی از OpenCV استفاده کنی و یا از کیت پردازش تصویر ناسا. اوپنسیوی میتونه به راحتی با ویجتهای کیوت همگام بشه و تو محیط گرافیکی سازگاری نسبتاً خوبی داره. علاوهبر اون اوپنسیوی در کل خیلی کامل هست. میشه باهاش هرکاری رو انجام داد.
p{direction:rtl;text-align:right}. این عکس برنامهای هست که برای تست الگوریتمهای بینایی روبات نوشته بودیم. محیط برنامه کیوت هست:
!http://s3.picofile.com/file/7462485692/vc_1.jpeg!
p{direction:rtl;text-align:right}. سؤال شما خیلی عمومی هست! اگر جزئیتر بپرسید شاید بیشتر بتونم کمک کنم
-
p{direction:rtl; text-align:right}. سلامabbas farahmand
فکر نمیکردم اینجا جوابم
داده بشه گفتم اونجا هم بگم
از این بابت متاسفم
خب
soroush
لطفا اگه امکان داره ای دی یاهو ویا ایمیلون رو بدید ممنون میشم
سوالم این بود که میخواستم سورس کد چیزی در همین مورد که عکس گذاشتین بگیرم میخواستم توپ رو پردازش کنم تو زمین فوتبال ممنون میشم کمک کنید -
[quote author="esikley" date="1344687740"]p{direction:rtl; text-align:right}. سلامabbas farahmand
فکر نمیکردم اینجا جوابم
داده بشه گفتم اونجا هم بگم
از این بابت متاسفم
خب
soroush
لطفا اگه امکان داره ای دی یاهو ویا ایمیلون رو بدید ممنون میشم
سوالم این بود که میخواستم سورس کد چیزی در همین مورد که عکس گذاشتین بگیرم میخواستم توپ رو پردازش کنم تو زمین فوتبال ممنون میشم کمک کنید
[/quote]p{direction: rtl; text-align: right}. از طریق پروفایل میتونید ایمیل بفرستید
[quote author="Mohsen" date="1344755774"]p{direction: rtl; text-align: right}. سروش جان فکر کنم اگه توضیح کاملی در این زمینه بدی خیلی ها بتونن از تجربیاتت در OpenCV استفاده کنن. میتونی از wiki گروه ایران هم استفاده کنی.
:)[/quote]
p{direction: rtl; text-align: right}. چی فکر کردی؟ گشادتر از این حرفام من :|