No text being displayed in Tumbler Element.



  • Hi ,

    I have written the following code to create a tumbler object :
    The tumbler gets created with three rows and three columns , but the text is not displayed on to it .
    please help me with your precious responce :

    @import QtQuick 1.1
    import com.nokia.extras 1.1

    Rectangle {
    id: fontRect
    width: 360
    height: 640

    TumblerColumn {
            id: departure
            items: departureList
        }
    
        TumblerColumn {
            id: destination
            items: destinationList
        }
    
        ListModel {
            id: departureList
            ListElement { value: "Amsterdam" }
            ListElement { value: "Athens" }
            ListElement { value: "Berlin" }
            ListElement { value: "Brussels" }
            ListElement { value: "Copenhagen" }
            ListElement { value: "Helsinki" }
            ListElement { value: "London" }
            ListElement { value: "Madrid" }
            ListElement { value: "Oslo" }
            ListElement { value: "Paris" }
            ListElement { value: "Rome" }
            ListElement { value: "Stockholm" }
        }
    
        ListModel {
            id: destinationList
            ListElement { value: "Atlanta" }
            ListElement { value: "Boston" }
            ListElement { value: "Chicago" }
            ListElement { value: "Houston" }
            ListElement { value: "Los Angeles" }
            ListElement { value: "Montreal" }
            ListElement { value: "New York" }
            ListElement { value: "Phoenix" }
            ListElement { value: "San Francisco" }
            ListElement { value: "Seattle" }
            ListElement { value: "Toronto" }
            ListElement { value: "Washington" }
        }
    
        Tumbler {
            columns: [departure, destination]
            anchors.centerIn: parent
    
            //ColorAnimation { from: "white"; to: "black"; duration: 200 }
        }
    

    }
    @

    regards,
    CR




Log in to reply
 

Looks like your connection to Qt Forum was lost, please wait while we try to reconnect.