Dzień dobry, przywitajmy się.
-
Ja tak samo: hobby, a przy okazji studia i praca obecnie. Czasem mam tak, że wracam po 8 godzinach kodzenia do domu i programuje sobie swoje projekty do wieczora, tak dla rozrywki :)
-
No u mnie trochę za późno na zmianę studiów.
Ale też mnie to ciekawi. Czasami myślę że mogłem tam iść na wieżę magów ( AEiI ).
Ps. Serdzio wygrałeś internet :D o to chodzi w życiu, żeby robić co się lubi. Zainstaluj sobie może RescueTime. I będziesz wiedział jaką masz efektywność :) -
A ja wam powiem z własnego doświadczenia, że AEiI jest troszkę przereklamowane jako uczelnia z "poziomem". To moja subiektywna opinia ale znam troszkę te realia i całość działa i ociera się o naleciałości postkomunistyczne. Dziwni wykładowcy i chcący się wykazać doktoranci klepiący w Pascalu.
Sierdzio - nie jesteś sam. Chyba jest nas takich, którzy nawet po pracy lubią poklepać kod troszkę więcej na tym forum :)
-
Cześć wszystkim
-
Siema Arek, trochę lipa że muszę się rejestrować na gravatar żeby móc mieć tu swojego, niezbyt mi się to podoba.
Ciekaw jestem czy ktoś z polskich kozaków programowania pokusi się o sklecenie jakiejś publikacji dot. Qt.
-
Ano, czołem wszystkim nowym ;)
Miłego kodzenia w Qt.
-
Wita Tomek z okolic Leżajska. Ja mam tak samo, że praca obecnie to tylko kodzenie w Qt, a po pracy czasami coś dla siebie na swoich płytkach (raspberry + beaglebone black) ;). Co ciekawe na studiach to też miałem jeden semestr z Qt, ale to było tylko tak "po łebkach".
-
Witam wszystkim, nazywam się Olek, jestem z Torunia i co prawda studiuję Automatykę i Robotykę, ale od kiedy pracuję(6 miesięcy) używam głównie Qt. Co prawda pierwszy raz się z tym spotkałem właśnie w pracy, ale jest to bardzo przejrzyste i ma świetną dokumentację.
Pozdrawiam. -
Ups !
Poznałem różne jezyki progrmowania i narzędzia , teraz przyda się i Qt ;)
Z ukierunkowaniem na linux embedded arm.
Narazie walczę z przygotowaniem sobie środowiska do pracy -
[quote author="marius.maximus" date="1390484585"]Ups !
Poznałem różne jezyki progrmowania i narzędzia , teraz przyda się i Qt ;)
Z ukierunkowaniem na linux embedded arm.
Narazie walczę z przygotowaniem sobie środowiska do pracy[/quote]Witamy i życzymy powodzenia ;). Można wiedzieć na jaką konkretnie platformę się zdecydowałeś?
-
-
Czesc ! Co Waćpana tu sprowadza ?