استفاده از کامپایلر مایکروسافت
-
p{direction:rtl}. اگر از QtSDK استفاده می کنید هنگام کامپایل شما میتونید گزینه MSVC رو انتخاب کنید. بالای علامت سبز رنگی که همیشه برای اجرای برنامه استفاده می کنید آیکون مانیتور هست. کیک کنید و Build رو تغییر بدین.
البته مستلزم این هست که Visual Studio 2008 رو نصب کرده باشین. -
آیا حتما باید
Visual Studio 2008
باشه؟من
Visual Studio 2010
رو نصب کردمدر لیست نیست (MSVC) اون گزینه ای که شما فرمودید
!http://www.irupload.ir/images/xd4v2sy39574scahqsyj.png(compiler_selection)! -
p{direction:rtl;text-align:right}. ویژوال استودیو باید قبل از نصب کیوت نصب بشه تا برنامه نصب بتونه Environment Variable ها رو پیدا کنه. البته الان هم میتونی تنظیم کنی ولی بهتره بزاری خودش تنظیم کنه. چون لایبرری های QtSDK با MSVC2008 کامپایل شدن باید 2008 رو نصب کنی.
-
p{direction:rtl; text-align:right}. ویژوال استودیو حتما باید باشه ولی نه به خاطر IDE به خاطر کامپایلر. چون شما نمیتونید MSVC رو بدون Visual Studio نصب کنید.
p{direction:rtl; text-align:right}. وقتی شما QtSDK رو نصب کردید معنیش اینه که کتابخانههای کیوت شما در MSVC قابل استفاده نیستند. باید کیوت رو دوباره کامپایل کنید و یا این که فایلهای dll مربوطه رو دانلود کنید و نسخهٔ کیوت مناسب رو به لیست اضافه کنید.
p{direction:rtl; text-align:right}. یه چیز دیگه این که اگر بخواهید کیوت رو کامپایل کنید محدودیتی تو نسخهٔ MSVC ندارید. میتونید از 2003 تا 2010 هرکدوم رو خواستید استفاده کنید. ولی مراقب باشید تمام dll های مورد نیاز رو به سیستم مقصد انتقال بدید.
-
-
[quote author="soroush" date="1321525206"]
p{direction:rtl; text-align:right}. وقتی شما QtSDK رو نصب کردید معنیش اینه که کتابخانههای کیوت شما در MSVC قابل استفاده نیستند. باید کیوت رو دوباره کامپایل کنید و یا این که فایلهای dll مربوطه رو دانلود کنید و نسخهٔ کیوت مناسب رو به لیست اضافه کنید.p{direction:rtl; text-align:right}. یه چیز دیگه این که اگر بخواهید کیوت رو کامپایل کنید محدودیتی تو نسخهٔ MSVC ندارید. میتونید از 2003 تا 2010 هرکدوم رو خواستید استفاده کنید. ولی مراقب باشید تمام dll های مورد نیاز رو به سیستم مقصد انتقال بدید.[/quote]
p{direction:rtl; text-align:right}. QtSDK هم باینری های MSVC رو داره و هم MinGW. نیازی به کامپایل مجدد نیست. ولی به دلیل اینکه باینری های MSVC با نسخه 2008 کامپایل شدند بعید میدونم با نسخه 2010 سازگار باشه.
@shs: اگر اصرار داری حتما با MSVC2010 کامپایل کنی باید یک نسخه Source بگیری و خودت اون رو با mkspec مخصوص MSVC2010 کامپایل کنی.[quote author="shs_night" date="1321527939"]p{direction:rtl; text-align:right}. ضرورتی داره QtSDK 1.1.4 رو دانلود کنم
هدفم استفاده از کامپایلر MSVC2010 در محیط کیوت کریتور است
و اینکه روی کامپایلر VC اصرار میکنم به خاط اینه که ظاهرا برای پلاگین نویسی و load اون در دیسایگنر باید از VC استفاده کنم[/quote]p{direction:rtl; text-align:right}. اگر میخوای برنامه ات ویژگی های اتصال پلاگین داشته باشه بهتره از mingw استفاده کنی.
-
[quote]
؟ Designer پلاگین برای کدوم
[/quote]p{direction:rtl; text-align:right}. برای Qt Designer
البته به نظرم منظورم رو بد رسوندم.
میخوام چیزی مثل QLineEdit یا QPushButton بسازم و اون رو مثل سایر ویجت های کیوت , در Qt Creator همیشه در دسترس داشته باشم(یعنی با هر بار لود شدن کیوت کریتور اون پلاگین/ویجت من هم لود بشه) . آیا همچین چیزی شدنیه؟ و اگر شدنی هست بهش ویجت میگن یا پلاگین؟
نقش کامپایلر به چه صورت است؟ ( مثلا اگه کیوت کریتور با کامپایلر مایکروسافت کامپایل شده باشه و پلاگین/ویجت با MinGW , آیا پلاگین/ویجت در کیوت کریتور لود میشه؟[quote]
استفاده کنی mingw اگر میخوای برنامه ات ویژگی های اتصال پلاگین داشته باشه بهتره از
[/quote]p{direction:rtl; text-align:right}. مگه msvs2008 در این زمینه محدودیتی داره؟
p{direction:rtl; text-align:right}. شدنش که شدنیه. باید پروژه رو از نوع QtCreator Plugin ایجاد کنی.
p{direction:rtl; text-align:right}. تا جایی که من میدونم VC تو Extern کردن ها مشکل داره بخاطر استانداردهایی که مایکروسافت تعریف کرده. بنابر این گزینه مناسبی نیست و همچنین بعید میدونم QtCreator کامپایل مایکروسافت رو ساپورت کنه چون خودش با mingw کامپایل شده.